Schilderen / Tekenen

stilleven

Materiaal, Techniek en Expressie, dat zijn in essentie de dingen waar het in de beeldende kunst omgaat.

Afhankelijk of je een ervaren schilder of juist een nieuwsgierige beginner bent, kun je bij ons met alle materialen werken die je wil. Wij van onze kant, zullen je bij te staan met tips en adviezen.

Je kan kiezen om deel te nemen aan ‘opdrachten’ bijvoorbeeld een stilleven of model schilderen/tekenen. Maar je kan ook je eigen werk maken waarbij wij je van adviezen kunnen voorzien. Daardoor ervaar je al snel waar je persoonlijke voorkeuren liggen. De ene verf dwingt je tot ‘strenge’ afgewogen keuzes terwijl de andere je oneindig veel vrijheid en experimenteer ruimte geeft.  Acryl en gouache drogen ‘snel’ en olieverf juist weer heel traag. Dit soort materiaaleigenschappen hebben vaak een grote invloed op de uitvoering(techniek)  van een werk en de uitstraling (expressie) van een werk.

Deze cursus gaat het hele jaar door, je kunt dus ook tussentijds instappen. Men betaalt in blokken van 12 bijeenkomsten, per lesbijeenkomst €12,50. Exclusief materiaal, inclusief koffie en thee. Er zijn nu een dagcursus en een avondcursus. Maandagochtend van 9.00-12.00 en maandagavond van 19.30 tot 22.00. Opgeven kan via de website ovv Schilderen /Tekenen of telefonisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 9 = *