Workshops op maat

eigen ontwerp

een persoonlijke muurschildering

Wenst u een schilderij op groot formaat voor in de bedrijfs entree, een originele, zelf geproduceerde film om uw bedrijf of instelling op het internet te presenteren, of om op een creatieve manier een dag met elkaar door te brengen? Misschien zoekt u een gezellig uitje voor een familiedag, een verjaardag of een samen-iets-creatiefs-doen-uitje?

Mogelijkheden

Atelier Elst verzorgt workshops speciaal voor bedrijven, instellingen, afdelingen en vriendenclubs die iets speciaals willen. 
Nagenoeg alle cursussen zijn ook in een workshopvorm gegoten. Schilderen, tekenen, beeldhouwen of nieuwe media alles is mogelijk.
Ervaring is natuurlijk meegenomen maar zeker niet vereist. Onze begeleiders zijn alle ervaren als docent en helpen u op weg
tijdens de workshop.

Tijdsduur

De workshops kunnen variëren van 2,5 tot 6 uur en zijn inclusief koffie, thee en desgewenst kan ook een lunch worden verzorgd. Voor groepen is catering mogelijk. Minimaal 6 deelnemers per workshop. Voor informatie over een workshop, de kosten en beschikbare data kunt u met ons contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.